Mijn cv ketel werkt niet, wat nu? – Rolink 24/7 vakkundige monteurs

Uw cv ketel geeft een storing, uw water of verwarming wordt niet warm of u heeft een lekkage. Wat nu? Op welk moment van de dag uw cv installatie er ook mee stopt, Rolink Installatie & Onderhoud staat altijd voor u klaar. Bent u woonachtig in de omgeving rondom Bleiswijk, zoals Rotterdam, Gouda, Alphen aan de Rijn of Zoetermeer? Bel ons op telefoonnummer 06 510 212 60 of vul het contactformulier in. Ook bij spoedgevallen schieten onze monteurs snel te hulp.

Uw cv ketel is bij ons in goede handen

Rolink verhelpt storingen en defecten snel en vakkundig. Onze monteurs hebben ruimschoots ervaring met de ketels van merken als:

  • Remeha
  • Intergas
  • Vaillant
  • Nefit
  • Ferroli

Waarom Rolink uw cv specialist is

Een cv ketel die een storing of defect geeft is erg vervelend. Geen warm water wanneer u wilt douchen of lekkages zijn enkele voorbeelden. Zeker in de winter is het ook bepaald geen pretje wanneer uw verwarming niet opwarmt. Dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van snelle reparatie. De monteurs van Rolink schieten u snel te hulp. Zeker wanneer het een spoedsituatie betreft. U kunt ons dan 24 uur per dag bereiken. Door jarenlange ervaring en brede kennis krijgt u van onze specialisten altijd de beste hulp.

Abonnement voor cv onderhoud

Wilt u altijd verzekerd zijn van een werkende cv? Zorg dan dat deze regelmatig onderhouden wordt. Dit voorkomt storingen en defecten en het zorgt voor een langere levensduur van uw installatie. U kunt ons bellen op 06 510 212 60 voor een inspectie en onderhoud. Wilt u er weinig omkijken naar hebben? Sluit dan een abonnement af voor cv onderhoud. Vanaf slechts €65,- per jaar checken we uw cv ketel periodiek en bent u altijd verzekerd van snelle hulp bij storingen en ander problemen.

Rolink helpt u ook bij lekkage en verstopping

U kunt bij Rolink niet alleen terecht voor storingen en andere werkzaamheden rondom uw cv ketel, ook voor allround loodgieterswerkzaamheden en het verhelpen van verstoppingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze scherpe tarieven.