Ontstoppingsdienst Zoetermeer nodig? Wij helpen dag en nacht!

Bij een verstopping van het riool of een andere afvoer wilt u in de eerste plaats een snelle en professionele ontstopping van het riool. De monteurs van Rolink zijn ervaren afvoer- en rioolontstoppers die beschikken over moderne apparatuur waarmee de verstopping snel verholpen is. Maar daar laten we het niet bij zitten. Door middel van professionele camera-inspectie kijken we verder zodat we u kunnen voorzien van advies om het risico op een nieuwe rioolverstopping te minimaliseren.

Soms wordt zelf geprobeerd de afvoer- of rioolverstopping te ontstoppen. Mag dit niet baten, bel dan ons noodnummer voor riool ontstopping Zoetermeer: 06-51021260. Dit kan dag en nacht.

Riool camera inspectie

Is bij u thuis of binnen uw bedrijf, school of instelling het riool meer dan eens verstopt? Vaak ligt daar onjuist gebruik aan ten grondslag. Mensen staan er niet altijd bij stil dat na het doortrekken van het toilet of het doorspoelen van een wasbak er verder in de afvoer een ophoping kan ontstaan. Vuil, vet, en allerhande producten kunnen zorgen voor een verstopping. Speelt dit niet, dan kunnen wij na het ontstoppen van het riool een camera inspectie uitvoeren. Deze geeft een betrouwbaar beeld over de oorzaak van een bij herhaaldelijk verstopt riool.

Van wie is het riool?

Riool verstopt Zoetermeer? Wij helpen u er snel vanaf. Veel van onze klanten stellen zich daarbij de vraag wie er verantwoordelijk is voor een goed werkend riool. Dit hangt er helemaal vanaf wáár zich de verstopping bevindt. Tot aan het openbare rioolnetwerk is de eigenaar verantwoordelijk voor een goed werkend riool. Bent u huurder? Dan bent u als gebruiker verantwoordelijk bij wanneer u zelf schuldig bent aan de verstopping. Bijvoorbeeld door vet of producten die daar niet voor bestemd zijn door het afvoer te spoelen. Wordt een (herhaalde) verstopping veroorzaakt door schade van het riool, door ouderdom, een niet gerepareerde constructiefout, achterstallig onderhoud of bijvoorbeeld een verzakking, dan zal in de meeste gevallen de pandeigenaar verantwoordelijk zijn. Deze verantwoordlelijkheid loopt tot aan de aansluiting op het openbare rioolnet. Vanaf daar is de gemeente verantwoordelijk.

Snel te hulp!

Heeft u een verstopt riool in Zoetermeer? Wij kunnen u altijd helpen. We achterhalen de oorzaak en helpen u snel van het probleem af. Onze medewerkers zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag, inzetbaar. Blijf dus niet zitten met stankoverlast, rioolverstopping of een overstroming vanuit het riool, maar bel bij spoed direct met onze ontstoppingsdienst! Tel: 06-51021260

Riool verstopt Zoetermeer
Riool verstopt Zoetermeer Riool verstopt Zoetermeer Riool verstopt Zoetermeer