Uw specialist in Waddinxveen

Als u in Waddinxveen op zoek bent naar een professioneel installatiebedrijf, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn uw specialist! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van CV installatie en onderhoud, loodgieterswerk en dakwerkzaamheden. Als allround installatiebedrijf kunnen we u helpen met vrijwel alle klussen in en om uw woning. Geen klus is te groot of te klein! Bij al onze werkzaamheden streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit en uiteraard een uitstekende service. Ons werk is pas gedaan als u tevreden bent! In Waddinxveen werken onze monteurs zowel voor particulieren als voor woningbouwverenigingen, bedrijven en aannemers. Ook u zijn we graag van dienst. Informeer naar de mogelijkheden.

Spoedservice door uw installatiebedrijf

Voor installatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u in Waddinxveen een afspraak inplannen met één van onze monteurs. Er zijn echter ook werkzaamheden waarvoor u direct een specialist nodig heeft. Om deze reden hanteert ons installatiebedrijf een spoedservice, die 365 dagen per jaar beschikbaar is bij spoed. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!

Contact Rolink Installatie & Onderhoud

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u in Waddinxveen direct hulp nodig van ons installatiebedrijf? Neem dan contact met ons op. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 06 – 51 02 12 60. Dit is tevens ons spoednummer waarop we dag en nacht beschikbaar zijn, 7 dagen per week. U kunt uw vragen ook aan ons stellen via het contactformulier. Eén van onze medewerkers laat dan zo spoedig mogelijk iets aan u horen.