Installatiebedrijf nodig in Zoetermeer?

Als u in Zoetermeer op zoek bent naar een vakman voor werkzaamheden aan uw centrale verwarming, dakbedekking, leidingwerk en/of sanitair hoeft u niet verder te zoeken. Installatiebedrijf Rolink is uw allround installatiespecialist in Zoetermeer en omgeving. Vrijwel alle klussen in en om uw woning kunnen we voor u uitvoeren. We zijn werkzaam voor particulieren, maar ook aannemers, bedrijven en woningbouwverenigingen kunnen gebruik maken van onze diensten. We streven altijd naar perfecte resultaten voor scherpe tarieven.

Kwaliteit en een uitstekende service

Voor welke klus u ons ook inschakelt, kwaliteit is altijd gegarandeerd. Bij ons installatiebedrijf werken uitsluitend loodgieters, dakdekkers en CV monteurs met jarenlange ervaring, die beschikken over alle benodigde kennis en kunde om vakwerk af te leveren. We werken uitsluitend met moderne materialen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. In combinatie met een uitstekende service zorgt dit ervoor dat we inmiddels een grote, tevreden klantenkring hebben opgebouwd in Zoetermeer en de omgeving van Zoetermeer. We helpen ook u!

Contact Rolink Installatie & Onderhoud

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u in Zoetermeer direct hulp nodig van ons installatiebedrijf? Neem dan contact met ons op. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 06 – 51 02 12 60. Dit is tevens ons spoednummer waarop we dag en nacht beschikbaar zijn, 7 dagen per week. U kunt uw vragen ook aan ons stellen via het contactformulier. Eén van onze medewerkers laat dan zo spoedig mogelijk iets aan u horen.