Installatie van uw CV ketel

Bent u op zoek naar een professionele service monteur voor uw cv ketel? Dan laten wij u graag kennis maken met installatiebedrijf Rolink! Wij zijn gevestigd in Bleiswijk, maar komen graag bij u op locatie om uw cv ketel te installeren. Ook op het gebied van HR installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Al vele tevreden klanten gingen u voor!

Showers_in_Guatemala

Bespaar op uw energiekosten!

Bij het aanleggen van een verwarmingssysteem komt vaak veel kijken. Wanneer u veel tijd en moeite wilt besparen, is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Rolink is een allround installatiebedrijf dat klaar staat om uw cv ketel in Rotterdam te installeren. Wij zorgen ervoor dat de ketel, radiatoren en thermostaat perfect op elkaar worden afgesteld. Hierdoor zult u in de loop der jaren veel geld besparen op uw energiekosten! Ook onze kosten vallen enorm mee. Met een arbeidsloon van € 65,- zijn wij niet duur. We brengen wel het eerste uur in rekening. Tevens bespaart u ook een hoop kosten wanneer u een servicecontract bij ons afneemt. Wij komen dan periodiek langs om uw cv ketel te controleren op mankementen, zodat deze vroegtijdig verholpen kunnen worden. Hierdoor voorkomt u storingen op ongelegen momenten en heeft u weer een jaar geen omkijken meer naar uw installatie.

Neem contact op

Wilt u gebruik maken van onze service betreffende uw cv ketel? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.