Is uw riool of afvoer verstopt?

Een verstopping in de riolering is ontzettend vervelend en het ontstoppen is geen fijne klus. Installatiebedrijf Rolink helpt u met het ontstoppen van het riool. Met ons maakt u de beste keus voor het oplossen van uw verstopping. Onze rioolspecialisten staan het hele jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Al onze specialisten hebben ruime ervaring en gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en materialen voor het verhelpen van uw verstopte afvoer of verstopte WC of toilet.

 

Niet alleen het probleem verhelpen

Via onze rioolservice bent u dus snel uit de brand geholpen. Onze rioolontstoppers kijken bovendien naar de achterliggende oorzaak van uw rioolprobleem, zodat dit niet binnen de kortste keren weer terugkomt. Zo voorkomt u dat u later weer met uw handen in het haar zit. U kunt kampen met een groot aantal problemen rondom de riolering, daarom bieden wij een veelzijdige rioolservice.

 

De gevolgen van een verstopping

Als uw riool verstopt is, merkt u dit vaak doordat de WC verstopt is, doordat de gootsteen niet meer goed leeg loopt, of dat het doucheputje verstopt lijkt. Vaak gaat een verstopt riool ook gepaard met stankoverlast; er hangt een rioollucht in huis. Dit zijn allemaal gevolgen van een rioolverstopping en het is belangrijk om deze verstopping snel te verhelpen, voordat er meer schade ontstaat. Het snel ontstoppen van de WC, gootsteen of afvoer kan dus erger voorkomen.